JÄSENEKSI

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!


Onneksi olkoon, sinut on valittu opiskelemaan kotitalouden tai käsityönopettajaksi!

Syksyllä tulet tapaamaan meitä aiemmin aloittaneita opiskelijoita, odotamme innolla uusien Kotexlaisten tapaamista! Kannattaa ehdottomasti osallistua erilaisiin järjestettäviin tapahtumiin, jotta opiskelijaelämä on muutakin kuin tenttiin lukemista ja koulutöiden tekemistä. Kotexlaiset ovat iloista, ystävällistä ja lämmintä porukkaa, joten tuu mukaan!


Mikä siis on Kotex ry?

Kotex ry on sinun ainejärjestö. Ainejärjestö koostuu jäsenistöstään (eli sinusta, joka olet liittynyt Kotexiin) ja sen toimintaa johtaa hallitus. Ainejärjestö järjestää tapahtumia (urheilua, bileitä, yhdessäoloa ja koulutuksia) jäsenilleen ja yhdistää jäsenistöään. Ainejärjestö ottaa myös kantaa, mikäli opiskeluissa on jokin ongelma esimerkiksi kurssien suhteen eli harjoittaa edunvalvontaa.

Vaikka äskeinen teksti saattoi olla korkealentoista ja hankala ymmärtää, niin ei huolta! Kotexin hallituksessa mekin olemme ihmisiä ja samanlaisia opiskelijoita kuin muutkin.

Hallitustyöskentely on kiva lisä opintojen ohelle, joka opettaa monenlaisia tietoja ja taitoja sekä kasvattaa ihmisenä. Mikäli kiinnostuit hallituksen toiminnasta tai haluat tulla ottamaan selvää, mitä se on, olet tervetullut hallituksen kokoukseen katsomaan.

PS. Hallituksen kokouksissa on herkullista ruokaa tarjolla, nam!


Miksi liittyä Kotex ry:n jäseneksi?

Kotexiin liittymisessä on paljon hyötyjä; pystyt liittymään SOOLin eli Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton jäseneksi, pääset osallistumaan tapahtumiin ja koulutuksiin, saat Kotex ry:n syys- ja kevätkokouksissa äänestäessäsi ilmaista ruokaa ja Kotexin hallitus kahvittaa jäsenistöään vuoden alussa. Lisäksi Kotexin jäsenenä olet oikeutettu jäsenetuihin seuraavissa paikoissa:

Taitokeskus Joensuu


Taitokeskus Joensuun tuotevalikoimasta -10% alennus.

Alennuksen saa kassalla kertomalla olevansa Kotex ry:n jäsen sekä näyttämällä Kotex ry:n jäsentarran ja opiskelijakortin.


Taito Shop Joensuu


Taitokeskus Shop Joensuun tuotevalikoimasta -10% alennus. 

Alennuksen saa kassalla kertomalla olevansa Kotex ry:n jäsen sekä näyttämällä Kotex ry:n jäsentarran ja opiskelijakortin.


KuituKeijun LankapuotiKuituKeijun Lankapuodin ostotapahtumasta -10% alennus.

Alennuksen saa ennen ostotapahtumaa kertomalla olevansa Kotex ry:n jäsen sekä näyttämällä Kotex ry:n jäsentarran.


Mereen ostotapahtumasta -10% alennus kotex-tarralla
Alennuksen saa Mereenin omista normaalihintaisista tuotteista.
https://www.mereen.fi/


EMMAN PUOTI

Kotex-tarralla -10% alennus leivontapuolen tuotteista.
https://mustosenpuoti.fi/tietoja/


HUONEPAKOPELI

Kotex-tarralla -15% alennus huonepakopeleistä arkisin maanantai-torstai.
https://huonepakopeli.fi/

Kuinka liityn Kotex ry:n jäseneksi?


Kotexin jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus on 20€ ja jäsenyys on voimassa koko opiskelusi ajan.

Maksu tehdään Kotexin tilille: FI86 5770 0520 4773 05, viestikenttään kirjoita ”Jäsenmaksu, sukunimi etunimi, kotipaikkakunta”. Printtaa kuitti tai valmistaudu esittämään se älylaitteellasi Kotexin hallituslaiselle, jolta saat Kotex-tarran opiskelijakorttiisi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HALLITUS 2022

Uudelle opiskelijalle