HALLITUS 2022

Tässä vuoden 2022 hallituksen kokoonpano. Yhteyttä kaikkiin saat myös laittamalla sähköpostia Kotexin sähköpostiin kotexry@gmail.com


Puheenjohtaja


Moikka! 

Mä olen Ilari Lintunen ja opiskelen toista vuotta käsityönopettajaksi. Hallituksessa toimin puheenjohtajana ja kyseissä roolissa/ylipäätään hallituksessa ensimmäistä kertaa. 

Vapaa-aika menee musiikkiin tutustuen, padelia pelaten sekä kaikenlaisen turhan trivian opiskeluun.  Innostun monesta asiasta ja rakastan tutustua erilaisiin ihmisiin. Olen myös oman elämäni ruokakriitikko ja tykkään kokeilla uusia ruokia sekä ravintoloita.

Toivon, että otat pienelläkin kynnyksellä yhteyttä jos tulee kysyttävää mihin tahansa asiaan liittyen!

ilarlint@uef.fi


Varapuheenjohtaja

Juuli Hiltunen

Moi! Mie oon Juuli ja opiskelen ensimmäistä vuotta kotitaloutta. Mie toimin hallituksessa varapuheenjohtajana ja oon ensimmäistä kertaa hallitustoiminnassa mukana.
Vapaa-aika miulla menee vähän kaikenlaisissa paikoissa, tykkään matkustella paljon ja kirppareilla kierteleminen on lempipuuhaa silloin kun sinne joutaa.
Vietän myös aika paljon aikaa maalla miun perheen ja sukulaisten kanssa ja sitten siskon pakottamana hiihdän myös välillä (huom. eräsuksilla pellolla). Lähen aina tosi avoimin mielin uusiin juttuihin mukaan, joten toivon että jos minulle sattuu olemaan asiaa niin ihan rohkeasti voi lähestyä! :)
Sihteeri & Tiedotusvastaava

Inka Huotari

Moi! Mä oon Inka ja toimin hallituksessa sihteerinä ja tiedotusvastaavana. Opiskelen toista vuotta käsityötä. Tykkään retkeillä, kiipeillä, uida avannossa ja pelailla milloin mitäkin lajia! Minut saa oikeestaan kaikkeen mukaan. 
Toivotaan, että hallituskausi on antoisa ja saadaan järkättyä paljon kivoja tapahtumia. Ootan sitä, että pääsisi tutustumaan myös muihin opiskelijoihin 😍
Edunvalvontavastaava, käsityötiede


Niina-Hannele Nuutinen


Terve, mä olen Nele, toisen vuoden käsityötieteen opiskelija, ja olen toista vuotta Kotexin hallituksessa, jossa vastaan käsityötieteen opiskelijoiden edunvalvonnasta. Minut saa kiinni sähköpostilla (nnuutine (at) uef.fi) tai nykäisemällä hihasta (näinä ruttoisina aikoina mieluiten 2m turvaväliä kunnioittaen). 


Väsyneenä tai ärtyneenä mä puhun huomaamattani ruotsia.
Tapahtumavastaava


Henna Tuononen


Moikka! Mie oon Henna ja opiskelen toista vuotta köksää. Tää on miun ensimmäinen vuosi hallituksessa, joten tää on miulle täysin uusi juttu ja ootan innolla, mitä vuosi tuo tullessaan. Vapaa-ajalla tykkään erityisesti ulkoilla, leipoa ja käydä avantouimassa. Käyn myös treenaamassa rugbya aina, kun on aikaa. Toivon kovasti, että päästään järjestämään kaikkia kivoja sekä uusia että perinteisiä tapahtumia tän vuoden aikana.
Tapahtumavastaava

 
Nelli Ristevirta

Moikka! Mun nimi on Nelli ja opiskelen 2.vuotta kotitaloustiedettä. Vapaa-ajalla tykkään tehdä extempore-juttuja ja tarttua hetkeen! Rakastan pitkiä höpöttelyjä, vaniljapullia, sekä neilikoita. 🌷
Mun pieni salainen toive on, että Kotex pystyy järjestämään mahdollisimman paljon erilaisia ja monipuolisia tapahtumia, joissa uudet sekä vanhat opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa. Ja yritetään tietenkin toteuttaa tää Hennan kanssa.😉
Jos sulle tulee mitään asiaa vaan, niin laita rohkeasti viestiä! (nelliris@uef.fi)


Yhteistyövastaava, emäntä & kotitalouden edunvalvoja


Miro MateroHei! Nimeni on Miro ja opiskelen nyt ensimmäistä vuotta kotitaloutta täällä Joensuun yliopistossa. Vapaa ajalla harrastan Youtube videoiden tekoa, ruoan laittoa ja leivontaa, sekä pientä urheilua. Minuun saa yhteyden parhaiten sähköpostiosoitteella mmatero@uef.fi. Vastaan mielelläni oman alani kysymyksiin!Taloudenhoitaja


Antti Valkama


Morjens! Minä olen Antti ja opiskelen toista vuotta käsityötiedettä.  Olen ensimmäistä kertaa hallituksen puuhissa mukana ja toimin siis taloudenhoitajana. Vapaa-ajalla pelailen (lauta- ja konsolipelejä), käyn lenkkeilemässä ja kuvaan välillä luontoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HALLITUS 2022

Kokousterveiset