HALLITUS 2021

Tässä vuoden 2021 hallituksen kokoonpano. Yhteyttä kaikkiin saat myös laittamalla sähköpostia Kotexin sähköpostiin kotexry@gmail.com


Puheenjohtaja

Kiia-Maria Flink

Mie oon Kiia-Maria ja opiskelen toista vuotta kotsaa. Oon ekaa vuotta mukana hallituksessa ja toimin puheenjohtajana. Ootan innolla mitä kaikkea me hallituksen kanssa keksitään tänä vuonna.

Miulle voit tulla juttelemaan asiasta kuin asiasta matalalla kynnyksellä. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen kiiflink@student.uef.fi, ja aina saa tulla myös kasvokkain juttelemaan. Random fakta minusta: Pienenä miun lempileffa oli Aladdin ja muistankin edelleen koko elokuvan vuorosanat ulkoa.


Varapuheenjohtaja Helena KykkänenMoikka!

Mä oon Helena ja opiskelen ensimmäistä vuotta köksää. Kotexin hallituksessa aloitin nyt vuodenvaihteessa ja toimin varapuheenjohtajana. Random fakta: Pystyn koskettamaan kielellä nenänpäähäni ja varsinkin pienenä olin hyvin ylpeä tästä! Mulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen helenkyk(@)uef.fi. Kasvokkain saa tulla juttelemaan, voin todistaa tuon taidon olevan vielä tallella. 


Sihteeri (& SOOL-vastaava)

Maiju LaukkanenHeippa! Mie oon Maiju ja opiskelen kolmatta vuotta käsityönopettajaksi. Myös Kotexin hallituksessa oon kolmatta vuotta, aloitin taloudenhoitajana, jatkoin varapuheenjohtajana ja SOOL-vastaavana, tänä vuonna miun vastuualueina on sihteerinä toimiminen ja SOOL-hommat. Järkkähommat on paras harrastus ikinä!
Random fakta: Tylypahkatupani on Korpinkynsi.

Parhaiten miut tavoittaa sähköpostilla maijulau@student.uef.fi, livenäkin saa tulla juttelemaan ihan milloin vain ja Kotexin ulkopuolisistakin asioista.


Taloudenhoitaja (& edunvalvonta, kotitaloustiede)
Jemina Backman


Heipparallaa! Mie oon Jemina ja opiskelen neljättä vuotta köksää. Sivuaineena mulla on “monialaiset opinnot” a.k.a. luokanopeopinnot. Oon toista vuotta hallituksessa taloudenhoitajana, mut tänä vuonna mun vastuualueena on kans kotitalouden opiskelijoiden edunvalvonta!


Mulle voi laitella viestiä jeminab@uef.fi tai sit voit bongata mut ainaki educalta! Tuu ihmeessä jutskaamaan mistä vaan :)


En osannu valita vaa yhtä randomfaktaa, joten tässä tulee kaks! 1. Mie en oo koskaan käyny Sotkamoa pohjoisemmassa ja 2. mun yks unelma-ammatti penskana oli ääninäyttelijä.


Edunvalvontavastaava, käsityötiede

Niina-Hannele NuutinenTerve, mä olen Nele, ensimmäisen vuoden käsityötieteen opiskelija, ja olen ensimmäistä vuotta Kotexin hallituksessa, jossa vastaan käsityötieteen opiskelijoiden edunvalvonnasta. Minut saa kiinni sähköpostilla (nnuutine (at) uef.fi) tai nykäisemällä hihasta (näinä ruttoisina aikoina mieluiten 2m turvaväliä kunnioittaen). 


Väsyneenä tai ärtyneenä mä puhun huomaamattani ruotsia.


Yhteistyövastaava & Martta-vastaava

Veera HirvonenHeippa! Mie oon Veera, opiskelen kolmatta vuotta kotitalousopettajaksi. Sivuaineena teen englannin kielen opintoja, jotka on osoittautuneet ihan super hauskoiksi! Toimin hallituksessa nyt toista kautta yhteistyö- ja Martta-vastaavana, eli miun hommia on mm. järjestää Kotexin ja Marttojen kanssa yhdessä mukavaa tekemistä. Vapaa-aikani kulutan kotona hengailemalla marsujeni kanssa. Fun fact: Olen kesäisin töissä Suomea kiertävässä tivolissa, ja asun silloin asuntovaunussa!

Minuun saa parhaiten yhteyttä Instan kautta @veerapau tai sähköpostilla veerahir@student.uef.fi - laita ihmeessä viestiä jos tulee kysymyksiä tai ehdotuksia/toiveita esimerkiksi siitä minkälaisia tapahtumia toivoisit vaikka Marttojen kanssa järjestettävän!


Tapahtumavastaava

Elli TialaHeipparallaa! Mun nimi on Elli ja opiskelen ekaa vuotta köksää, joten tämä on luonnollisesti myös mun eka vuos Kotexin hallituksessa. Toimin toisena tapahtumavastaavana, enkä malta oottaa että päästään järkkään kaikkee kivaa tekemistä tulevalle vuodelle. Vapaa-ajalla tulee pelattua pesistä välillä enemmän ja välillä vähemmän tosissaan. Oon myös aika kova Disney-fani.

Jos sulle tulee ajatuksia tai kysymyksiä hallitushommiin liittyen tai muuten vain tekee mieli jutella, niin mulle voipi laittaa viestiä osoitteeseen etiala@student.uef.fi.


Tapahtumavastaava

Saara Hakkarainen


Moikka, mä oon Saara, nuorekas kolmekymppinen! Pääaineena mulla on kotitaloustiede ja sivuaineena luen terveystietoa. Tänä vuonna lähti ensimmäinen kausi hallituksessa käyntiin, pestinä tapahtumavastaava sekä fuksi- ja tuutorivastaava. Me tapahtumavastaavat pyritään järjestämään teille tapahtumia (koronatilanne huomioiden) joten jos tulee jotain mieleen, mitä haluaisit järjestettävän, niin ota yhteyttä saarahak@student.uef.fi Yhteyttä saa ottaa myös muissa mieltä askarruttavissa asioissa, matalalla kynnyksellä. Random fakta minusta: aloitin kahvinjuonnin vasta viime vuonna. Fiksua, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti