Uudelle opiskelijalle

Onneksi olkoon, sinut on valittu opiskelemaan kotitalouden tai käsityönopettajaksi! 💛


Syksyllä tulet tapaamaan meitä aiemmin aloittaneita opiskelijoita, odotamme innolla uusien Kotexlaisten tapaamista! Kannattaa ehdottomasti osallistua erilaisiin järjestettäviin tapahtumiin, jotta opiskelijaelämä on muutakin kuin tenttiin lukemista ja koulutöiden tekemistä. 😍 Kotexlaiset ovat iloista, ystävällistä ja lämmintä porukkaa, joten tuu mukaan! Me järkkäämme tapahtumia sekä meiltä löytyy myös viikottainen liikuntavuoro Syketarralla! Mikä siis on Kotex ry?

Kotex ry on siun ainejärjestö. Ainejärjestö koostuu jäsenistöstään (eli siusta, joka olet liittynyt Kotexiin) ja sen toimintaa johtaa hallitus. Ainejärjestö järjestää tapahtumia (urheilua, bileitä, yhdessäoloa ja koulutuksia) jäsenilleen ja yhdistää jäsenistöään. Ainejärjestö ottaa myös kantaa, mikäli opiskeluissa on jokin ongelma esimerkiksi kurssien suhteen eli harjoittaa edunvalvontaa.

Vaikka äskeinen teksti saattoi olla korkealentoista ja hankala ymmärtää, niin ei huolta! Kotexin hallituksessa mekin olemme ihmisiä ja samanlaisia opiskelijoita kuin muutkin. Meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä! 😊

Hallitustyöskentely on kiva lisä opintojen ohelle, joka opettaa monenlaisia tietoja ja taitoja sekä kasvattaa ihmisenä. Mikäli kiinnostuit hallituksen toiminnasta tai haluat tulla ottamaan selvää, mitä se on, olet tervetullut hallituksen kokoukseen katsomaan. Hallituksessa meillä on huippu yhteishenki ja meidän porukkaan voi tulla matalalla kynnyksellä! 

Miksi liittyä Kotex ry:n jäseneksi?

Kotexiin liittymisessä on paljon hyötyjä; pystyt liittymään SOOLin eli Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton jäseneksi, pääset osallistumaan tapahtumiin ja koulutuksiin ilmaiseksi tai halvemmalla hinnalla, saat Kotex ry:n syys- ja kevätkokouksissa äänestäessäsi ilmaista ruokaa ja Kotexin hallitus kahvittaa jäsenistöään vuoden alussa. Lisäksi Kotexin jäsenenä olet oikeutettu jäsenetuihin Taitokeskuksessa, Taito Shopissa, Kuitukeijussa... 

Kuinka liityn Kotex ry:n jäseneksi?


Kotexin jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus on 20€ ja jäsenyys on voimassa koko opiskelusi ajan. Maksu tehdään Kotexin tilille: FI86 5770 0520 4773 05, viestikenttään kirjoita ”Jäsenmaksu, sukunimi etunimi, kotipaikkakunta”

Printtaa kuitti tai valmistaudu esittämään se älylaitteellasi Kotexin hallituslaiselle, jolta saat Kotex-tarran, jolla pääset lunastamaan itsellesi etuja!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HALLITUS 2022