JÄSENEKSI

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Onneksi olkoon, sinut on valittu opiskelemaan käsityön tai kotitalouden opettajaksi!
Syksyllä tulet tapaamaan meitä aiemmin aloittaneita opiskelijoita, odotamme innolla uusien Kotexlaisten tapaamista! Kannattaa ehdottomasti osallistua erilaisiin järjestettäviin tapahtumiin, jotta opiskelijaelämä on muutakin kuin tenttiin lukemista ja koulutöiden tekemistä. Kotexlaiset ovat iloista, ystävällistä ja lämmintä porukkaa, joten tuu mukaan!

Mikä siis on Kotex?

Kotex on sinun ainejärjestö. Ainejärjestö koostuu jäsenistöstään (eli sinusta, joka olet liittynyt Kotexiin) ja sen toimintaa johtaa hallitus. Ainejärjestö järjestää tapahtumia (urheilua, bileitä, yhdessäoloa ja koulutuksia) jäsenilleen ja yhdistää jäsenistöään. Ainejärjestö ottaa myös kantaa, mikäli opiskeluissa on jokin ongelma esimerkiksi kurssien suhteen eli harjoittaa edunvalvontaa.
Vaikka äskeinen teksti saattoi olla korkealentoista ja hankala ymmärtää, niin ei huolta! Kotexin hallituksessa mekin olemme ihmisiä ja samanlaisia opiskelijoita kuin muutkin.
Halitustyöskentely on kiva lisä opintojen ohelle, joka opettaa monenlaisia tietoja ja taitoja sekä kasvattaa ihmisenä. Mikäli kiinnostuit hallituksen toiminnasta tai haluat tulla ottamaan selvää, mitä se on, olet tervetullut hallituksen kokoukseen katsomaan.
PS. Hallituksen kokouksissa on herkullista ruokaa tarjolla, nam!

Kuinka liityn Kotexiin?

Kotexin jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus on 20€ ja jäsenyys on voimassa koko opiskelusi ajan.

Maksu tehdään Kotexin tilille: FI86 5770 0520 4773 05, viestikenttään kirjoita ”Jäsenmaksu, sukunimi etunimi, kotipaikkakunta”. Printtaa kuitti tai valmistaudu esittämään se älylaitteellasi Kotexin hallituslaiselle, jolta saat Kotex-tarran opiskelijakorttiisi.

Miksi liittyä Kotexiin?

Kotexiin liittymisessä on paljon hyötyjä: pääset tapahtumiin ”ainejärjestöhinnalla”: vuoden aikana Kotexin jäsenenä säästät tapahtumamaksuissa, saat Kotexin syys- ja kevätkokouksissa äänestäessäsi ilmaista ruokaa, Kotexin hallitus kahvittaa jäsenistöään vuoden alussa ja lisäksi pääset osallistumaan tapahtumiin, jotka on suunnattu vain Kotexin jäsenistölle.

Kotexin jäsenyys maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisenä vuonna!
Saat alennusta seuraavista tapahtumista, esimerkit suuntaa antavia.

Sitsit: 2-10€
TP-Appro: 2€
TP-maksu: 40€
Säästö noin 60€ per vuosi!

Jo siis näillä tapahtumilla Kotex-jäsenyys maksaa itsensä takaisin vuodessa! Mieti mikä säästö syntyy viidessä vuodessa ;)

Ja eikun liittymään!


Uuden opiskelijan muistilista

Uutena opiskelijana sinulla on paljon käytännön asioita muistettavana. Olet saanut hyväksymiskirjeesi mukana kattavan tietopaketin, jonka avulla pääset jo aloittamaan syyskuun alussa opinnot.

Itä-Suomen yliopiston sivuille on myös koottu kattava paketti uudelle opiskelijalle. Käy tsekkaamassa osoitteessa: http://www.uef.fi/fi/opiskelu/uudelle-opiskelijalle